Anordna fest i en festlokal i Stockholm

Anordna den perfekta festen med det lilla extra. Anordna en fest i en festlokal i Stockholm och ha nära till allt. Anordna din nästa firmafest, bröllopsfest, maskerad, födelsedagsfest eller återträff i en festvåning i Stockholm och ge dina gäster en oförglömlig upplevelse.

Vår festlokal i Stockholm erbjuder en upplevelse i stilfull miljö. Inredningen är stilren och lokalen anpassas efter gästernas önskemål och behov. Ät god mat som är tillredd av skickliga kockar. Välj mellan en välsmakande buffé eller vår á la carte meny. Skölj ner maten med god dryck ur vårt enorma sortiment. Bland annat kan vi fresta med Sveriges absolut största sortiment av maltwhisky.

Passa på att piffa upp festen ytterligare genom att erbjuda dem en välsmakande, lärorik och spännande whiskyprovning. Passa på att få lite intressant utbildning samtidigt som ni har en rolig kväll i vår festvåning i Stockholm. Ett annat, alltid lika uppskattat, alternativ som vi erbjuder våra gäster är en välsmakande och innehållsrik chokladprovning,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *